Olen nyt kaksi päivää viettänyt sisällä joten tänään mieheni tultua töistä lähdimme vähän ajelulle. Suuntana Inkoo ja tietenkin Rosalinda, -jossa paikan omistaja Marcus Grönholm näkyi piipahtavan pariinkin otteeseen. Minulla oli päällimäisenä mielessä Linumin kankaat. Onhan minulla niitä jo ennestäänkin, mutta paria laatua ostin taas lisää. Kuvassa alimpana oleva on keittiöpyyhe, mutta taitaa mennä ompeluksiin. Ostin myös kahta erilaista sinisävyistä nauhaa. Ja kuvassa mukana ihana vaniljan tuoksuinen saippua, joka myös ko. kaupasta.

                                    1213025.jpg

Tietenkin piti taas poiketa samaisessa liikekeskuksessa olevassa lastenvaate ja -tarvike putiikissa, Limonassa. Joka kerran sieltä jotakin ihanaa löydän, -ja niin tänäänkin. Mailegin pyykkitelineen, josta -jollakin tapaa- tulee osa sisustusta. Mailegin puput ovat aiempia hankintoja. Kuvassa myös Limonasta ostettu Kayenen kruunu. Aiemmin kirpparilta löytämäni enkeli on myös Kayenen, kauniita esineitä sisustukseen molemmat.

                                  1213026.jpg

Sauna on päällä ja kohta menen löylyn lämpöön. Sen jälkeen lakanoiden väliin ja selailemaan uusinta Lantliv lehteä. Toivottavasti uni tulee hyvin; nousin aamulla jo kuudelta.

                                  1213029.jpg