Aivan ensin toivotan kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää, -tämän mieheni ostaman ihanan  joulutähden myötä.  Illalla syttyvät sinivalkoiset kynttilät keittiön ikkunalle.

                                  1111622.jpg

Häiritsin tuossa hetki sitten miehen tv:n katselua ;-)  Tuntematonta sotilasta varmaan katsotaan joissain muissakin kodeissa. Hän sai nyt toimia arvonnan onnettarena, sillä pojat ovat isällään.
Kirjoitin ja tulostin paperille kaikkien osallistujien nimet, teitä oli 38 kappaletta (toisessa postauksessa olleen Hennan kommentin laskin myös mukaan).

                                          1111627.jpg  

Kaikille en voi palkintoa antaa, joten KIITÄN kauniisti ja lähetän LÄMPIMÄT halaukset, sekä toivotan ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta!
Lähes kaikki olitte "tuttuja", eli blogeissanne vierailen, -vaikken aina minäkään kommentoi... Jokunen uusi tuttavuus oli, kiva kun kävitte sivuillani, toivottavasti tulette toistekin.
Arpajaisten onnettarena toimi siis mieheni. Hessulle kiitos! =)

                                 1111626.jpg

Virallisena valvojana toimi tämä ihana Mailegin tonttu-tyttö (Leevi olisi tietty ollut itseoikeutettu virallinen-valvoja, mutta kun nukkui, niin en viitsinyt herättää...)

                                        1111624.jpg

Ja tällaiset nimet onnettareni Mari-skoolista noukki:
 
                                1111628.jpg
Eli hurjan paljon onnea Heli ja Maisa.  Laittaisitteko osoite tietojanne minulle. Yritän  pikapuoliin ehtiä palkintonne lähettämään. Meilini löytyy blogin vasemmasta yläreunasta.

Nyt minä lähden jatkamaan joulukorttien tekoa...