Niin on harmaata ulkona kuin minun mielessänikin... Sehän ei tosin ole mitään uutta!  Selvisin ihan kunnialla eilisestä käynnistä lääkärillä, joka nyt sitten kirjoitti loman ensi maanantaille asti. Sillon minun siis pitäisi tavoittaa oma lääkärini puhelimitse. Tämän harmaan päivän ja mielen takia laitan muutaman kuvan, että saadaan edes blogiini väriä... Ennen lääkärillä käyntiäni ehdimme käydä äidin kanssa kirppiksellä. Siellä on yli vuoden jo ollut myynnissä nalle jota olen aina käynyt hypistelemässä ja ihastelemassa. Mielelläni olisin hänet kotiin tuonut, mutta hinta (7,50€) on mielestäni ollut liian suuri kokoon- ja siihen nähden, että on kyse kirppis hinnasta...  Mitä tekikään ihana äitini..., osti tyttärelleen nallen:

277783.jpg

Lääkärillä käynnin jälkeen menin "fiilistelemään" Pentikille, joka on yksi mieli kauppojani ja näin joulun alla erityisen ihana... Tietenkään en sieltä tyhjin käsin lähtenyt vaan otin mukaani -siis maksoin tietty ; )  ihanan uuden ystävän:

277784.jpg

Kaikesta tästä innostuin eilen kaivamaan osan joululaatikoista esille... Olen todella joulu ihminen ja ajattelin, että jospa mieleni piristyisi kun vähän hypistelisin joulutavaroitani ja miettisin kuinka kohta saan alkaa laittamaan niitä esille ja vaihtamaan kotia joulu-look´iin!  Keräilin tavaroita pöydälle ja ihastelin (ja mietin, kuinka sitä ehtii n. vuodessa unohtaa millaisia joulukoristeita omistaa... !!??!) Päätin ottaa vielä kuvan. Tässä on siis vain pieni osa jouluisista tavaroistani. Näin siis saimme blogini kautta hiukan väriä tähän harmaaseen päivään! Toivotan mukavaa päivää kaikille kävijöille!

277785.jpg