... kaikille edellisessä postauksessa kommentoineille -ja teillekkin jotka mahdollisesti olette täällä lukeneet ja ehkä ollut "hengessä" mukana kun pitkän tauon jälkeen aloitin taas työt! =)  Kaksi työpäivää on takana ja hyvältä on tuntunut!
Aloittelen nyt vuotta ihan rauhallisesti ja mietin käsitöitä, askartelua yms. pikkuhiljaa... Täytyy ensin totutella tuohon työn tekoon ; )
Joulun siivosin ulos jo ennen uutta vuotta. Niin paljon kuin joulusta pidänkin, niin aika pian Tapanin päivän jälkeen kyllästyn kaikkeen kimaltavaan, punaiseen yms. Tuntuu aina kivalta aloittaa uusi vuosi ilman jouluisia koristeita ym. Talvi on ihanaa aikaa -tosin nyt ei ihan siltä tunnu kun on pimeää, sateista ja synkkää!!
Lunta tässä odottelen ja haaveilen pikkuhiljaa lähestyvästä keväästä. Tulppaaneja pitää olla pöydällä ja sormet syhyävät kodin sisustamiseen ja n.parin kuukauden päästä alan katsella kasvien siemeniä joita voisi laittaa esikasvatukseen... ; )  Niistäkin yritän olla ottamatta ylimääräisiä paineita, mutta sisustamisesta en koskaan paineita edes ota, -se on aina yhtä ihanaa!
Ja mikä siinä onkaan, että aina keväällä ja syksyllä innostun siitä oikein toden teolla!?!
Koska en nyt ole mitään saanut käsillä aikaiseksi, niin laitan tähän loppuun kuvan vanhemmiltani syntymäpäivä lahjaksi saamastani  Pentikn porosta                              
326945.jpg