Kävin aamupäivällä tässä lähimetsässä katsomassa josko saisin ainekset tämän päivän lounaaksi ja jälkiruuaksi mustikkapiiraan marjat. -No, meillä lounaana broilerkastiketta ja riisiä, jälkiruokaa ei nyt ollenkaan.... ;)  Pääsimme kyllä isännän kanssa kanttarellin makuun; reilun puolentoista tunnin etsimisen jälkeen sain ehkä n. litran kanttarelleja, (mustikoita oli yksi siellä ja toinen täällä, joten jätin suosiolla metsään...) Paistoin ne, kera sipulin (tilkka creme fraichea) ja söimme ne ihan "siltä seisomalta"  -ja että oli hyvää.
769834.jpg

Ompeluni ovat kesken, joten sillä saralla ei esiteltävää ole. Pari kuvaa kuitenkin ostoksista, ensin kirpputori sellaisia; ihanan vaaleansininen amppeli, (saniainen nyt vain rekvisiittana) vanha pullo jossa esiliina, Sia`n servettejä ja kolme ihanaa vaaleansinistä tuoksukynttilää. (servetit ja kynttilät uusia)
769848.jpg

Ihan normi kauppa ostoksia ovat nämä; Biscuits-purkki, muistitaulua pitelevä kokki (oli mielestäni niin hauska...) sekä vaaleanvihreä metallikori -tarkoitukseni on maalata se valkoiseksi.
769846.jpg