Äääh mikä päivä!! Niin synkkää on ollut ettei ole huvittanut oikein mikään... :-(
Eilen leikkasin muutaman enkelin, mutten jaksanutkaan tänään ommella. En ole saanut mitään järkevää aikaiseksi!  Minulla kyllä nämä säät vaikuttavat mielialaan, -tosin tiedän, että jos vain olisi "ottanut itseään niskasta kiinni", niin olisin jotakin aikaiseksi saanut. Mutta annoin itselleni luvan laiskotella.
Minulta on kyselty näiden nalle- ja enkeli ompeluksieni myymisestä -niin täällä, töissä kuin yksityisviestilläkin-.  Mielelläni minä niitä myyn jos vain jollekin kelpaavat.... Hintaa en vain osaa arvioida, sillä en ole aiemmin omatekemiä myynyt -no, kirppiksellä kyllä sisustussydämiä/-pussukoita.- Ei niitä ihan pilkkahintaan raaskisi kaupata, -onhan se kuitenkin sellaista melko hidasta näpräämistä. Jos jollakin on käsitystä tai osaa jotenkin neuvoa asiassa, niin YV olisi tervetullutta. Katselin että Sinooperi myi valmiiksi leikattua enkeli-pakettia 39€ hintaan...!!  Huh, siis pelkästä leikatusta versiosta, ja jotenkin minulle jäi mielikuva, ettei siihen kuulunut täytevanua.
Koitan tehdä taas pikkuhiljaa lisää -todella pidän niiden tekemisestä, mutta kun pitäisi kai "muutakin elämää" viettää.... ;-)  ja toivon että tekeleeni löytäisivät uudet kodit.
Nyt kuitenkin hetkeksi sohvalle telkkua katselemaan.

                                1019819.jpg