Minä tyttö se sitten reippailin tuulesta ja pyrystä huolimatta. Poikkesin Antiikkiliike Katariinan Kammarissa. Tein muutaman pienen löydön ja ystävällinen myyjä-setä antoi minulle alennusta; olisin maksanut pankkikortilla kun käteistä ei ollut tarpeeksi. Heillä kuitenkin pienin pankkikortti ostos olisi ollut 50€. Sanoin tulevani paluumatkalla maksamaan loput (n. pari euroa) mutta kuulemma ei tarvinut. =)
Ihana -aika suuri, vanha maitotonkka, jossa jo "sieluni silmin" näen kesäkukkia, vanhoja Arabian astioita; vaaleanpunareunaiset pikkukulho ja lautanen, sekä sinireunainen lautanen.

                             1234332.jpg

Kävin apteekissa ja kaupassa ja mies soitti lähtevänsä aiemmin töistä ja ottavansa minut matkalla kyytin jos saan hetken ajan kulumaan. Päätin siis mennä kirjastoon lueskelemaan ja odottelemaan. Sitä ennen kävin kuitenkin teellä pienenpienessä kahvilassa nimeltä Verana. (olin aika märkä ja viluissani) Teinpä muutaman ihanan löydön sieltäkin. Heillä oli ihan vähän myynnissä HouseStylen sisustustuotteita, ja tällaisia melamiini astioita ostin sieltä:

                             1234334.jpg

Vielä on vähän viluinen olo, joten taidan hetkeksi hautautua viltin uumeniin...