OIKEIN IHANAA JA ONNELLISTA
UUTTA VUOTTA 2007 KAIKILLE !!
323246.jpg

Vuosi vaihtui mukavasti. Perinteisesti meillä on aina uuden vuoden aattona käynyt lähisuku minun syntymäpäivilläni, mutta tänä vuonna kahvitus olikin jo edellisenä päivänä eli siis lauantaina 30.12, sillä meidät oli kutsuttu tuttava pariskunnan luo Hankoon uutta vuotta vastaanottamaan. Oli mukava kerrankin viettää vuodenvaihde muualla kuin kotona =)  -Joku vain oli käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja räjäyttänyt raketilla postilaatikkomme taivaan tuliin...
Harmittihan se, että mun kun takana oli todella mukava ilta ihanien ihmisten seurassa; herkullisine ruokineen, juomineen ja raketteineen, niin mielessään sitä toivotti hyvää uutta vuotta näillekkin vandaaleille... Toivottovasti heillä on ollut yhtä mukava uusi vuosi kuin meilläkin!

Minä se sitten palaan huomenna n. kahden ja puolen kuukauden sairausloman jälkeen töihin... Ihana mennä, mutta voin arvata, että alkuun aamuheräämiset tuottavat tuskaa... Sairauslomalla kun sitä nukkui yhdeksäänkin asti aamulla. Mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa. Valoa kohti olemme menossa ja JOS lunta tulisi maahan, niin aamuheräämisetkin olisivat vähän helpompia!! Ei olisi aamusta iltaan hämärää ja synkkää!