Avokki on veljensä mökillä remontissa (ilmeisesti on yön siellä ja jatkavat huomenna) , esikoinen lähti kaverinsa, isänsä ja isän naisystävän kanssa Seinäjoelle Provinssi-rockiin. Kuopus on kotona, -mutta hänelläkin seuraa... tyttöystävä!  Ihan uusi juttu; aluksi oltiin "vain kavereita", tänään kun kyselin, niin ymmärsin, että jonkinlaisesta seurustelusta saattaisi olla kyse... ;)  (ovat molemmat siis vasta 15v, mutta minä en "väheksy" -taidan ottaa tämän "suhteen" vakavammin kuin poikani...)
Vein juuri nuorelleparille makeisia... (myöhempään iltaan olen varannut tortilla tarpeita).

662946.jpg

En ole saanut minkäänlaisia käsitöitä tai askarteluja aikaiseksi. Työt aloitin maanantaina, (käteni ei ole täysin kunnossa) ja aikas väsy-olo on ollut iltaisin.
Tänään töistä tultuani kävin (naapurustossa olevassa) puutarhassa hakemassa itselleni kukkakimpun viikonlopuksi. Valkoisia ruusuja otin (valkoiset ja siniset kukat ovat suosikkejani). Sorruin ostamaan itselleni myös sammakko-prinssin... ;)
Kuvassa nämä ostokseni -ja ruusujen sekaan lisätty omalta pihalta sinisiä iiriksiä.
662915.jpg

Kotiin päästyäni, huomasin avokkini käyneen kotona ennen veljensä remonttiin lähtöä... Ai, mistäkö huomasin... No, tästä kimpusta....  ;)
662916.jpg