Ei ole ompelukseni vielä siinä kunnossa, että voisin kuvia ottaa ja laittaa (enkä tosin ole mitään ihmeellistä ommellut) joten laitanpa tämän päiväisiä ostoksia. Pyöräilin kaupunkiin aamupäivällä, ajatuksena käydä kirppiksellä joka on avoinna kesä lauantaisin (eli siellä voi -siis ulkona- kuka tahansa tulla ilmaiseksi myymään omia tavaroitaan, uuden myyminen on kuitenkin kielletty). Minä onneton olen niin ujo ja arka, etten kehtaa pahemmin katsella -ja varsinkaan hintoja kysellä...!??!  Sain kuitenkin kysytyksi ihanan keltaisen lasikanan (kannellinen) hintaa ja ostinkin sen. Hinta kun ei ollut kuin 3 € ,  olen tuollaista haaveillut. Sesonkihan on enempi pääsiäisenä.  Kävin vielä itsepalvelu kirppiksellä (ei tarvitse hintoja kysellä...)  ja ostin pienen vihreäruutuisen/alareunassa pitsiä, verhokapan, josta ompelen jotakin muuta. Lisäksi sellaisen nappi/sälä-pussin, joista osan laitoin tuohon lautaselle (samaiselta kirppikseltä ja hinta "oikea" kirppis-hinta eli 0,10 €)  Niistä saa ainakin jotakin nukkis-kippoa ym.                                                        

597977.jpg

Kävin myös  "ihan oikeissa" kaupoissa. Euro-Marketista ostin Samos lankaa. Kävin myös yhdessä kivassa sisustusliikkeessä ja sieltä ostin kangaspaloja ja  enkelin.

598007.jpg

597978.jpg
597979.jpg

Kellon (kuten myös tuon ruudullisen tyynyliinan, josta ompelen jotakin muuta, joskus,,,) ostin sellaisesta kaupasta kuin Latvala. On sellainen ns. halpa-kauppa, mutta siellä on aivan ihanaa sisustus- ym. tavaraa. Selvisi tänään tuolla sisustusliikkeessä -josta kangaspalat+enkeli- , että kyseinen Latvala tilaa samalta tavarantoimittajalta... Sisustusliikkeen omistajaa se tuntui harmittavan, -mutta minuapa ei... :)
Päinvastoin, -Latvala myy samaa tavaraa vähän edullisemmalla hinnalla...
Mutta nyt minä lähden patiolle istuskelemaan, avokki siellä grillaa. -Minä katoin pöydän jo aiemmin.