Tuossa jo aiemmin toivottelin juhannuksia, ajatellen, etten enää tänään koneelle tule. Mutta niin ihanan yllätyksen koin tänään, että pakkohan tämä on kertoa -ja näyttää. Veljeni perhe palasi n. viikko sitten Pariisin matkalta ja tänään nähdessäni veljeäni kaupassa, kyselin, oliko onnistunut matka, ja kiusoillani kysyin, että kai toitte minulle tuliaisia. ;)  Hän sanoi, että eivät kyllä tuoneet, -kenellekkään (no toki sen tiesin, kunhan kiusasin). Sanoin vielä, että kyllähän minulle olisi voinut jotakin kivaa ja pientä tuoda. (mitähän mahtoi veljeni ajatella siinä vaiheessa...)
Veljeni siinä jossakin välissä sanoi, että heidän piti käväistä meillä, mutta jäin siihen käsitykseen, että eivät ehdi, koska olimme vielä kaupassa ja hän olisi menossa hetkeksi vielä töihin. Tultuamme ulos kaupasta veljeni ja vaimonsa odottivat parkkipaikalla ja nousivat autosta. Veljen vaimo toi paperikassia minulle, sanoen ,että, tämä ei ole tuliainen vaan syntymäpäivälahja -jota hän ei malta pitää puolta vuotta (synttärini ovat 31.12...) vaan haluaa antaa sen minulle näin etukäteen... Ja kun siinä heidän autonsa konepellillä kurkkasin kassiin ja aloin ottaa lahjojani esille, niin en tiennyt itkeäkö vai nauraa... (taisin tehdä molempia) Iho "kananlihalla" ja täristen katselin toinen toistaan ihanimpia lahjoja. Mahtoi siinä muilla olla ihmettelemistä, kun minä innosta hihkuen halasin veljeäni ja vaimoaan siinä parkkipaikalla... =) Nytkin on tosi liikuttunut olo, kun elän sitä hetkeä uudelleen.
Ai, mikäkö sai minut niin innostuneeksi ja onnelliseksi... Tässä:

680202.jpg
Veljeni oli vielä ottanut tuon esitteen jossa kerrotaan mm. miten tehdä itse "kylpyvesi"  -ranskaksi... ;)

680206.jpg
Tuo oikealla näkyvä punakantinen kirja on aivan ihana; siinä on kannessa (ja sisäsivuilla) kuva enkelistä -Amorin... Ja sivuilla varmaan kaikella mahdollisella kielellä: "Minä rakastan sinua".....  (myös suomeksi)
Raija- jos satut sivuillani jossakin välissä käymään, niin vielä kerran tuhannet ja lämpimät kiitokset ihanasta syntymäpäivä lahjasta teille!  Olette rakkaita! (ja tiedät, että en sano tätä vain näiden ihanien lahjojen takia.... )