En ole saanut mitään käsityötä, askartelua tms. aikaiseksi... Tänään otin kyllä esille joitakin kankaan paloja ja silitinkin niitä, tarkoituksenani ommella vaikka barbien vaatteita. Mutta sitten iskikin "jarru", tuntui etten jaksakkaan. !?!
Ja toinen asia mikä vähän harmittaa, on se, että minun piti päästä tänään Ikeaan. Isännän oli tarkoitus mennä vähäksi aikaa töihin Espooseen ja olisin sillä aikaa voinut kierrellä Ikeassa. Mutta hänellä on niin hirveä flunssa ettei jaksanut lähteä.  :(
No kävin sitten äidin kanssa kirppiksellä. Tuntuu, ettei blogissani ole enää nykyisin muita kuvia kuin ostoksiani... -se kun tuntuu olevan ainoa mitä saan aikaiseksi ; )  Eli taas kerran laitan kuvan kirppis ostoistani. Toim.huom.!!! Kuvassa näkyvä sininen laatikko ei ole kirppikseltä... ;-)  vaan ihan Alkosta... Toin avokille konjakkia flunssa-lääkkeeksi!!  Kirppikseltä siis tuo ruskea kana (kevät ja pääsiäinen minulla jo mielessä -mietin tosin kyllä kanan maalamista muun väriseksi), pari sisustuslehteä ja tuo kärry. Nallet on ostettu aiemmin muualta kuin kirppikseltä, he saavat oleskella niissä nyt, mutta kesällä laitan kärryihin kukkia. =)
400131.jpg