862003.jpg

862006.jpg

Miiau... Kukas se täällä. Kuvat ovat uunituoreita, eli Leevi on kotiutunut muutama tunti sitten. =)  Sain hänet kiinni, -eilen tulleen näköhavainnon perusteella (siellä samoilla paikkeilla missä viikko sitten työkaverini näki mustan kissan ja viime lauantaina kuopukseni+tyttöystävänsä näkivät, -vaikkeivät varmuudella osanneet sanoa oliko Leevi)
En nyt täällä ala läpikäymään vaiheita kissamme löytymiseen, MUTTA jos joku joskus haluaa vilkaista, niin täällä olen kirjoitellut.
Olen nauranut ja itkenyt onnesta... En voi uskoa tätä todeksi, elämä tuntuu taas hyvältä!  Isäntä laittoi äsken saunan päälle, Leevi nukkuu tässä lattialla peiton päällä vieressäni. Kunhan sauna on valmis, menemme kaikki kolme yhdessä saunaan -niinkuin aina ennenkin! =) Kissa näyttää muuten olevan ihan kunnossa, mutta laihtunut on -aina on ollut hoikka, joten nyt on todella laiha.
Tämän reilun viikon aikana, ei mikään ole kiinnostanut... Pari kertaa olemme kirppiksellä käyneet (niistä ostoista kuvia myöhemmin) Eilen kävimme Inkoossa ajelulla ja siellä Rosalindassa, josta kankaita, suklaata, Cath Kidstonin pallollisia servettejä. Ihana kukkaistyttö on samaisessa liikekeskuksessa olevasta liikkeestä.
861997.jpg

EDIT. LÄMMIN KIITOS KAIKILLE IHANILLE BLOGI-YSTÄVILLENI, JOTKA KOMMENTOITTE LEEVIN KATOAMISTA JA JAKSOITTE VALAA TOIVOA JA USKOA LEEVIN LÖYTYMISEEN!  NE OLIVAT TODELLA VOIMIA ANTAVIA KIRJOITUKSIA!