Olen tässä naureskellut itseäni, että mikähän se on saanut tällaisen vanhan rouvan näin innostumaan noista Tilda-jutuista... ;-)  Tulin siihen tulokseen, että eipä niihin ylä- ikärajaa taida olla, -joten kai tällainen kohta neljävitonen voi niitä ihailla ja ommella. Kuvat Tone Finnangerin kirjoissa ovat niin ihania... =)
Tämäkin Tilda kirja on varmasti monessa blogissa esitelty, mutta esittelenpä minäkin, kun sen tänään sain.

                       1040824.jpg

            1040775.jpg

Harmi kun tuo aika on niin rajallista... Millään ei ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisi.
Tämä tonttu on Tone Finnangerin suomennetusta kirjasta Satumainen Talvi. Vaatetus on oma suunittelemani, mutta kaavat kirjasta.

                       1040770.jpg

Olen käynyt välillä myös kirppiksillä, mutta ostokset on tässä "Tilda-huumassa" jääneet kuvamatta. Tässä kuitenkin muutama viimeinen löytö. Pieni vanha helmitaulu, ihanat suola- ja pippurisirottimet "hopea"-alustalla... sekä kaunis pieni pitsiliina.

                       1040840.jpg
Lopuksi vielä ihana kunniamaininta Katilta -Kiitos ystäväiseni- Ajattelin ensin, etten tätä jatka, koska on todella vaikea päättää kenelle sen annan. Päädyin kuitenkin muutamaan aivan uskomattoman ihanaan blogiin, eli:  Rakkaaksi tulleelle "virtuaali"-ystävälleni ihanaiselle Essuntaskun Emännälle Katinkalle, Kirjakahvilan Ninalle sekä Leinolan Sarpalle.

                        1040944.jpg