...niskasta kiinni itseäni , ja onnistuinkin sen verran, että sain vähän siivottua!! Kodinhoitohuone joka siis on myös ns. työhuoneeni oli NIIN sekaisin ja täynnä tavaraa, että esim. mietin, että onkohan minulla mankeliakaan enää ollenkaan!!?! Olen ostellut askartelu tarvikkeita ja lankoja, mutta kaikki jäivät omiin kasseihinsa+pusseihinsa. (kun mitään en ole  jaksanut tehdä!!!)   Ajattelin, etten ikinä pysty mitään aloittamaankaan jos en jonkinlaiseen järjestykseen tavaroitani saa!! Siinä siivouksen lomassa hain postin ja IHANA yllätys oli laatikossa: Saturnukselta (ANTEEKSI nyt en muista miten tuo suora linkki laitettiin...) oli tullut voitto-paketti jonka sain  5000: n kävijän kohdalla, muutaman muun lisäksi! 

 

271867.jpg

Kyllä masentuneen mieltä lämmitti!! Minulla ei yleensä koskaan ole arpa- (eikä muutakaan) onnea!  LÄMMIN KIITOS SATURNUKSELLE!!   Jatkoin siivousta ja 17.00 jälkeen kun avokki tuli töistä ja imuroin juuri kylppäriä, niin hän tuli sinne ja ojensi kukan; punaisen joulutähden! = )  Mitään jouluista en vielä ole laittanut!! Enkä vielä laita, mutta tuo kukka kyllä lämmitti mieltäni sekin.

271870.jpg

Siivoukset on nyt siivottu ja tuskinpa minusta enää tänä iltana mihinkään muuhun onkaan... Lopuksi laitan "jälkeen" kuvan työhuoneestani.(=kodinhoitohuone)  "Ennen" kuvaa  en  ottanut... onneksi...

271874.jpg