Onhan se hyvä syyttää synkkiä sateisia ilmoja, mutta kai tässä on vähän laiskuuskin kyseessä. ;-(  Viikonloppu hurhati taas hetkessä enkä saanut kuin pari Tilda tonttua täytettyä... Arki-iltaisin töiden jälkeen kun on päivällinen syöty ja olen tehnyt pakolliset kotityöt, niin tuntuukin jo, että voisi mennä sohvalle... Siinä lueskelen -nyt viimeaikoina joulukirjoja ja vanhoja joululehtiä- ja sitten vain jään katsomaan telkkua!!
Eli mitään valmista omatekemää ei kuvattavana ole ollut, -no jos ei nyt lasketa pientä risusydäntä jonka pikaisesti väänsin viikonloppuna. Kuvassa myös suuri sypressi sekä Jyskistä ostamani ihana enkeli.

                          1072370.jpg

Viikonloppuna meillä tuoksui jo hiukan joululta ;-)  Kuopukseni ja tyttöystävänsä (15v) olivat jo viikolla esittäneet toiveen viikonlopun leipomisesta ja ostin heille tarpeet piparimuffinien valmistamiseen. Rusinat he halusivat jättää pois. Oli niin mukava katsoa kun he siinä hääräsivät ja välillä kyselivät minulta neuvoa. =)  Kuva otettu ennenkuin koristelivat  tomusokerilla, ja koristeena keskelle jäi sydän.

                   1072369.jpg