Tänään lääkärillä käynnin (sairasloma jatkuu vielä ensiviikon) jälkeen kävin tuhlaamassa ex-mieheltäni joululahjaksi saamani lahjakortin. Eipä ollut helppoa... Koska liike on sekä käsityö- että askartelutarvikkeisiin erikoistunut, niin tein päätöksen, että vain nukkekotiin sopivaa sekä kortti askarteluun sopivaa katson (3-D kuvat etupäässä) , muuten olisi ollut ihan liian vaikeaa miettiä, että mitähän ostaisin. Olin jo talvella käynyt kyselemässä löytyisiköhän heiltä mitään nukkekoti tavaraa, -ei löytynyt, mutta kauppias lupasi tilata. Kun menin liikkeeseen hän tunnisti minut ja kertoi tilanneensa nukkistavaraa, mutta suurinosa oli jo mennyt -ja kuulemma kuin kuumille kiville! ...pikkuisen harmitti....
Tässä pari kuvaa; ensimmäisessä kaikki ja toisessa nukkistavarat lähikuvana. (aikas arvokkaita olivat liikkeessä nämä nukkekodin tarvikkeet...)

629193.jpg

629200.jpg

Kävin myös pikaisesti Tiimarissa hakeakseni näitä puuvalmiita nukkis-tuoleja. Otin kuitenkin myös tämän pinnasängyn. Olisin halunut kierrellä ja katsella, mutta olin tehnyt päätöksen, että nyt ei mitään muuta... Ja isäntä odotti autossa... ;)  Tarkoitus olisi nämä maalata, mutta mietin sitä kun käteni on vähän paremmassa kunnossa.

629210.jpg