Ja minulla syntymäpäivät. En ihan mikään tyttönen enää...45 vuotta sitten äitini vietti uuden vuoden synnytyslaitoksella ;-) Erinäisistä henkilökohtaisista syistä en tänä vuonna jaksanut järjestää lähisukulaisille perinteistä uuden vuoden kahvitusta. Nyt on kuitenkin mieli ja tilanne sen verran korjaantunut, että jaksan vastaanottaa uutta vuotta, -tässä kotona rauhallisissa merkeissä. (mies osti tänään karaoke-laitteet, joten ehkä kuohuviiniä nauttiessamme saatamme pari laulua laulaa... ;-/)
Ennenkuin nuorisomme lähti isän luo, nautimme leivoskahvit.

                      1172848.jpg

Pojat yllättivät minut ihanasti; sain heiltä Candyland (siis näitä markettien paperisia irtokarkkipusseja) karkkipussin. En heti avannut sitä, -kiitin ja halasin heitä. Nauroin, että miten jaksan kaikki syödä (pussilla oli aika paljon painoa...) Jonkinajan kuluttua kurkkasin pussiin: päällä oli vaahtokarkkeja ja niiden alta pilkotti Iittalan pieni laatikko... Sain ihanan Aalto-tuikkulyhdyn. =) (Hyvin pojat äitinsä tuntevat!!) Ja taas halasin, kyynel silmäkulmassa kiitin uudelleen...

                             1172853.jpg

Mies yllätti minut ihanalla kimpulla ruusuja (10 kpl:tta valkoisia ruusuja, -varmaan tullut täälläkin usein mainittua, että valkoiset kukat ovat ehdottomia suosikkejani) sekä aivan upealla rannekorulla. (sain myös uuden höyrysilitysraudan -joka ei kyllä ollut paketissa)

                           1172852.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän vuoden viimeisen postaukseni.

          TOIVOTAN KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE
                    YHDESSÄ JA ERIKSEEN
  (olet sitten blogi-tuttuni, tuntematon, sukulainen, ystävä, työkaveri tai kukamuu vain)
   OIKEIN MUKAVAA JA ENNENKAIKKEA TURVALLISTA VUODENVAIHDETTA
      SEKÄ KAIKKEA HYVÄÄ TULEVALLE VUODELLE.
Kiitän myös teitä kaikkia, jokaisesta käynnistä sivuillani, -on mukavaa tietää, että on ihmisiä jotka pitävät näistä höpinöistäni sekä kuvistani.