...mutta tämän tytön "kone" ei vain meinaa käynnistyä... Pesukone käy ja seuraavaksi pitäisi käydä imuri. Liekö eilisiltainen ja öinen tavallista kovempi särky käsivarressa vaikuttanut. Kun saan pyykin kuivumaan niin taidan tehdä pienen kävelyn takametsässä, jos tuolta kauniista syksyisestä metsästä saisin puhtia päivän töihin.
Siskoni on tulossa saunomaan; syömme, otamme viiniä ja parannamme maailmaa... ;-)
Avokki lähti veljensä kanssa kalaan ja tulee huomenna. Nuorten miehiemme suunnitelmista en tiedä. No, kuopus menee kyllä koulun jälkeen tyttöystävälleen joka on sairaana, mutten vielä tiedä tuleeko kotiin yöksi. Esikoinen ei vielä eilen tiennyt viikonlopun suunnitelmistaan.
Esikoisella oli eilen kutsunnat ja tammikuussa 2009 hän astuu armeijan harmaisiin Karjalan prikaatiin (niin kauas, miettii äiti...).
Tässä kuvassa hän on kaksi vuotias:
882161.jpg
Nyt siis kutsunnat takana, armeija edessä. Liki kaksimetrinen harteikas mies. Pitkät ja paksut mustaksi värjätyt hiukset (äiti värjää). Vaikka ulkoinen olemus on muutttunut paljon, niin luonne on yhä sama; rauhallinen, kultainen ja ystävällinen. =)
Minä yritän "kasvaa" nuorteni mukana, mutta välillä tuntuu, etten oikein pysy perässä... -tyttöystävät, ajokortit, armeijat yms. Kyllähän sen alitajuisesti tietää, että sitä luopumistahan tässä äitinä pikkuhiljaa läpikäydään ja kai se "emo" minussa vähän yrittää jarruttaa...

882155.jpg

882160.jpg
Kesäkukat ovat vielä näinkin hyvät, vaikka nurmikko peittyy syksyn putoileviin lehtiin. Yksi halla-yö, niin nämäkin kukat ovat menneet.

Edit. Vuodatus tökkii taas pahan kerran!!  Kun saan kirjoitukset ja kuvat valmiiksi niin kaikki häviää... YYH!
Edit.2 Korjasin kirjoitus/muistivirheeni; esikoiseni menee armeijaan siis vuonna 2009 tammikuussa, ei 2008, kuten aiemmin olin kirjoittanut.