Kaikenlaista pientä on tullut väkerrettyä päivän-parin aikana. Eilen illalla nuorimmaiseni valtasi koneen (meillä on vielä toistaiseksi yhteinen), vanhempi oli kaverillaan ja isäntä tuttvansa rakennuksilla auttamssa. Niinpä minä tein loppuun jo aloittamiani askarruksia ja aloittelin uuttakin. Oikein ihmettelin miten jaksoinkin... Aluksi tuntui ettei huvita. Mutta kun en taas halunut iltaani sohvalla viettää, niin pikkuhiljaa siinä illan aikana väkertelin. Ensin kuitenkin tämän aamun tulos! Heräilin jo ennen klo. 8.00 ja koska isäntä oli aamulla lähtenyt jatkamaan taas tuttavansa rakennuksille , nuorimmainen nukkui ja vanhempi oli yötä kaverillaan, niin päätin aamupalan jälkeen alkaa leipomaan pipareita ja joulutorttuja!! Pääsin jo hetkeksi vähän joulufiilikseen kun siinä aamun hämärässä kuuntelin joulumusiikkia ja leivoin.

283564.jpg

Tässä vielä jokunen kuva askarteluistani. Ensin ne paperilanka pallot joista tekovaiheessa oli jo kuva. Jos näitä vielä teen niin jätän kyllä sen kelmun pois... Oli tosi hankala irroitettava!! Liima-vesi seosta (joissakin decoupage-lakkaa) käytin myös ihan liikaa ja se näkyy kuvassa... No, tekemällä oppii!

283602.jpg

Tein myös pisaraenkeleitä, kuvassa  tätä pienempää kokoa. Kaikilla "hameet" saman siniset vaikka kuvassa näyttävätkin vähän erisävyisiltä.

283570.jpg

Ja sitten -huh huh-  ensimmäiset huopakoruni... Kahdet korvikset ja kaulanauha. Haluaisin antaa äidille joululahjaksi , mutten nyt vielä tiedä kehtaanko... Äiti kyllä varmasti tykkää noista korviksista, kun pitää tuollaisia roikkuvia, ja osaa myös arvostaa itsetehtyä -vaikkei jälki niin kovin hienoa olisikaan!

283554.jpg

Tällaisia kuvia siis tällä kertaa. Nyt vielä pikakatsaus suosikki blogeihini ja pääsee poika koneelle. Minä alan kai sitten imuroimaan... -jos jaksan...

Vielä yksi kuva täytyy laittaa. Äitini kävi äsken ja toi minulle "adventtilahjan." Oli viemässä siskolleni samanlaista ja oli ostanut myös itselleen. Me äidin kanssa molemmat pidämme sisustuksessa sinisestä ja vaikka emme minkään tekokukkasten ystäviä olekkaan, niin tämä oli kyllä kaunis!! Ei tämä siis tekokukka ole, vaan ihka oikea, mutta värjätty, joulutähti. Nyt on kyllä pakko vähän siivota ja laittaa tämän sopivaan ruukkun ja jollekkin pöydälle! Sitten kynttilät palamaan...

283718.jpg