...ja piti siivota... Päivä on jo pitkällä ja se on kulunut rästiin jääneitä blogeja lukien!!  (no, olenhan pessyt vähän pyykkiä)  Kokoajan keksin syitä joilla siirtää siivoamista, ja nyt viimeisin syy on se, että alan ompelemaan -ei kannata siivota ennen sitä, sillä siitähän tulee sotkua; langanpätkiä, kangas silppua... Pihahommiinkin pitäisi mennä, mutta jos nyt ensin vähän ompelisin.
Laitan kuvan ihanasta löydöstä jonka äitini teki heidän varastosta. Tai tiesi hän, että siellä tällainen on ja haki sen minulle kun kerran kyselin löytyisiköhän mistään. En ole tätä vielä puhdistanut, enkä paljoa muuten puhdistakkaan kuin ottamalla pölyt pois. Tällä se on äiti joskus pessyt isän paitoja ja housuja =)
ehkäpä jopa meidän lasten vaatteita. En tiedä milloin meille on pesukone tullut, mutta hyvin muistan sen vanhan pulsaattorikoneen. Joskus olen lapsena minäkin koneesta vaatteita nostellut ja kampea pyörittäen puristellut vesiä pois, sellaisten rullien välissä. "Linkousta...!?!"  ;)  Mutta tätä pyykkilautaa en muista käyttäneeni...  Ihana on ja rakas muisto kun tiedän sen olleen joskus äidillä käytössä.

594996.jpg