Kaunis kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoinelle!  =)
Tuntuu tosi hyvältä huomata, että blogistani pidetään.
Tänä aamuna taivas oli tasaisen harmaa ja vettä satoi. :(   Isännän lähdettyä tuttavan remonttiin jäin miettimään, että mankeloinko vai ompelenko... Päätin tehdä molempia, mutta sitä ennen kuvasin "uutta lemmenparia"... ;)
Minulla on jo kauan ollut tämä Hertta-äiti ja tyttärensä Helmi. Viikko sitten meille muutti Holger-isä pienen Herbert vauvansa kanssa. (Tarina ei kerro missä on Helmin isä tai Herbertin äiti...)   Hertta ja Holger tapasivat ja taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä...
Holger ja Herbert tulivat kyläilemään Hertan ja Helmin luo. Heillä on pieni ja niukasti sisustettu koti, mutta uskon tämän suhteen muuttuvan vakavaksi ja varmaan jossakin vaiheessa hankkivat yhteisen isomman kodin.
614298.jpg

Holger ja Hertta pääsivät ihan kahdestaan kävelylle ja tutustumaan toisiinsa paremmin. (naapuruston ihanat Pikkaraiset -joista kuvia aiemmin, muistaakseni jossain joulukuun postauksessa- ottivat lapset hoitoon)  Nuoripari kävi kävelyllä vanhassa puutarhassa ja sain napattua heistä pari kuvaa. Hertta istuu huvimajassa ja Holger ojentaa hänelle vaaleanpunaisia ruusuja... (lienee kerännyt ne puutarhasta) 
614300.jpg

Yhden kuvan otin myös vähän lähempää, mutta sen jälkeen jätin heidät rauhassa tutustumaan toisiinsa...
614303.jpg

Näitä kuvia räpsiessäni tuli avokkini remontti-hommista kotiin kertoen, ettei voinut tänään enää jatkaa (jotakin osaa tms. juttua ei ollut saanut). Että nyt lähdetään ajelulle ja käydään jossakin syömässä...  No, minullehan ei tarvitse toista kertaa sanoa!  Siinä unohtui mankelointi ja ompelu...
Ajelimme Turkuun päin, kauniita maisemia katsellen. -Tosin edelleen oli harmaata ja satoi vettä.-  Mikään shoppailu-reissu tämä ei ollut, mutta Turun Manhattan kirppiksellä kävimme -juuri vähän ennen sulkemisaikaa, joten voitte arvata tuliko kiire... Minä tarvitsen kirppiksellä aikaa, joten tämä kerta jäi kohdallani vai silmäilyksi. Isäntä teki minulle pari löytöä; kaksi ihanaa emalikulhoa... -ihana mies-   Myös ihanan hortensian mieheni osti minulle (ei kirppikseltä, vaan ihan kukkakaupasta) Värin sain valita itse ja koska siniset eivät olleet mielestäni niin kauniita, niin valitsin valkoisen.  Tässä pari kuvaa niistä ostoista. Ensin kuva lähempää ja tuo kauempaa otettu kuva on otettu siksi, että tuossa näkyy joskus kauan sitten ostamani kynttelikkö jonka nyt ajattelin laittaa patiolle.
614307.jpg
614311.jpg