Nukkis huonekaluja olen tuunaillut, mutta ovat vähän keskeneräisiä vielä!  Tänään oli sunnuntai-ajelu päivä kuten meillä silloin tällöin sunnuntaisin on. Ensin kävimme  täällä   josta mukaan lähti pari  keramiikka purkkia keittiöön ja keramiikka-nalle.

376498.jpg
Ihan mukava paikka kierrellä. Tavaraa ja huonekaluja on paljon ja seassa  tietty sitä mainostamaansa "humpuukia". Näkyi olevan myynnissä myös iso vaaleanpunainen nukkekoti (samantyylinen kuin mitä mm. Minimaailma myy) sekä nukkis huonekaluja. Hinnat olivat kuitenkin melko korkeat, esim. noiden huonekalujen laatuun nähden. Muutamia erilaisia settejä siellä oli  laatikoissa pakattuna, mutta ne mitä oli esillä, näyttivät aika rimpuloilta.
Tuolta suunnistimme vielä lähistöllä olevaan "Ykköstien Aarreaittaan"  joka sekin myy mm. vanhoja huonekaluja, astioita yms. Monenlaista lahjatavaraa on myös. Avokkini osti minulle pienen Bukowskin "balleriina- hiirulaisen" ...
Oli hänen mielestään jotenkin niin hurmaava,  -samoin minusta!
376509.jpg

Tuolta samasta liikkeestä mukaamme lähti myös  kuusi kappaletta kauniita pieniä syviä lautasia. Minulla on mm. Arabian Teemaa keltaisena ja sinisenä enkä yleensä mielelläni osta mitään muuta kuin kotimaisia astioita koska ne ovat laadukkaita ja kauniita!!  Mutta näitä en voinut vastustaa... Näin jo silmissäni ne kesä-kattauksessa takapihan patiolla istuessamme. Sopii hyvin esim. sinisen Teeman kanssa!  Ovat englantilaista posliinia.
376502.jpg

Ja vielä ostimme neljä kappaletta sinivalkoisia Pukkilan laattoja; samainen pation kesäkattaus mielessäni... Nämä ovat kivat pannunalustaksi, Kivi-tuikkujen alustaksi... yms.  Joo-o, todellakin odotan kevättä ja kesää kovin!!!
376505.jpg

Nyt taidan mennä hetkeksi sohvalle lueskelemaan ja katselemaan sisustus- ja puutarhalehtiä. Ensi viikolla ovat taas pojat täällä joten postauksia tulee harvemmin, sillä annan nuorimmaiseni viettää aikaa koneella!  =)