On se hyvä, että tänä vuonna aatto on maanantaina; -ehti työviikon jälkeen rauhassa tehdä valmisteluja. Ja hyvällä mallilla on hommat. =) Hetki sitten otin bataatti-laatikot uunista (eihän se mikään perinteinen jouluruoka ole, mutta koska bataatti kuuluu suosikkeihini ja sain työpaikan jouluaterialla maistaa bataattilaatikkoa, niin pitihän sitä itsekkin kokeilla) Tänä iltana tai huomisaamuna teen sieni- ja perunasalaatit.
Aamulla piparien ja torttujen paiston lomassa koristelimme miehen kanssa kuusen.
Tortutkaan eivät meillä tänä jouluna ole aivan perinteisiä. Tein kahdenlaisia; toisissa täytteenä luumuhilloa ja rommirusinarahkaa sekoitettuna ja toisissa vanilja tuorejuustoa ja luumuhilloa sekoitettuna. Pipareita oli tarkoitus vähän koristella, mutta katsotaan nyt jaksanko...

                       1153462.jpg

                       1153465.jpg

Nuoriso tuli iltapäivällä ja kuopus kera tyttöystävänsä teki vähän joulunameja.

                               1153470.jpg

Huomenna iltapäivällä pojat menevät isän + uuden perheen luo aaton viettoon, mutta sitä ennen meillä saattaa käydä tonttu tuomassa lahjoja kuusen alle... ;-)  Sen jälkeen me miehen kanssa vietämme aattoiltaa kahden!
Koti on valmiina jouluun. =) Tänä vuonna se on meillä valkoinen. Kun ei ulkona ole valkoista, niin onhan ainakin sisällä kodissa.

                                1153457.jpg

                                1153473.jpg

                         Nauttikaa Joulun tunnelmasta ja yhdessäolosta!