Joulutervehdys naapureilta sekä ex-mieheni perheeltä. Marmorikynttilän mukana oli konvehtirasia, mutta osa niistä jo syöty ja loput -muiltakin saadut konvehtit ovat kerättynä kulhoon pöydälle.

                              1162536.jpg

Mieheltä ihanat valkoiset neulesormikkaat, -pipo (kaksin kappalein, kun ei ollut varma kummasta enemmän pidän) ja -kaulaliina. Oli nähnyt minun näitä ihailevan ja sain ne nyt joululahjaksi. =)  Kortti myös mieheltä ja sen välissä hiukan valuuttaa välipäivien ale-ostoksiin. Huomenna on tarkoitus äidin kanssa käydä vähän katselemassa tarjontaa... ;-)

                              1162531.jpg

                              1162538.jpg

Meidän tämän päivän ruoka oli pastaa. Pojille Stockmannilta ostamaani tähti-/enkelikuvio pastaa kera jauhelihakastikkeen. Tätä toista pastaa kun he eivät olisi suostuneet edes maistamaan. Punaviinipastaa jossa mausteena mm. kanelia ja muskottipähkinää.

                       1162525.jpg

Valitettavasti punainen väri liukeni lähes kaikki keitinveteen. Eikä kuva näytä muutenkaan kovin houkuttelevalta kun lautaselta puuttui tuossa vaiheessa vielä lisukkeet. Mutta kastike oli tomaatti-papukastiketta. Ja, namm -oli hyvää.

                      1162528.jpg

Vielä hetken nautin joulun tunnelmasta. Sen jälkeen alkaa talven, -lumen ja pakkasen odotus. =) Pidempiä ja valoisempia päiviä, tulppaaneita pöydillä... =) ihanaa...
No, ainakin tulppaanit pöydillä ovat varmaa! Lumesta ja pakkasesta ei niin takuita ole...

                                    1162532.jpg                                      1162551.jpg