Eilen ompelin pellavasta sydämen ja sisustus/säilytys pussukassa samaista pellavaa sekä Linumin raitakangasta.Kaunista pitsiä vielä lisänä molemmissa.
Olen miettinyt, että josko kevään kuluessa vuokraisi kirpputoripöydän ja koittaisi kaupata ompeluksiaan siellä. Sisustuspussukat sekä osa sydämistä ovat ihan omaa "desingea" joten niitä voin myydä. Pidän ompelusta, mutta kaikille ei kuitenkaan itsellä ole käyttöä. Vähän vain pelottaa varastelu, jonka kohteeksi on joskus aiemmin kirppistavarani joutuneet... Ja äidilleni kävi samoin juuri noin viikko sitten. Olen joskus todennut, että jos joku todella viitsii kirpputorilta varastaa, niin varmaan tulee tavara todella tarpeeseen...!! Miksipä ihminen joka varastaa ei tekisi sitä kirpputorilla, kun sitä tehdään suurissa kaupoissakin joissa on kamerat, hälyttimet ym.
Pahalta on tuntunut niin omasta puolestani kuin nyt äidinkin, mutta vielä kurjemmalta varmasti tuntuu jos joku omista käsitöistä varastettaisiin... No, se riskihän on aina otettava kun vie tavaroita itsepalvelu kirppikselle myyntiin.
Siis tällaisia eilen, -ja tänään jatkan.

                       1246404.jpg