En ole saanut ompelua aikaiseksi...
Tänään pyöräilimme avokin kanssa keskustaan; kävimme syömässä ihanassa kasvis- ja kalaravintolassa (Rosmarin). Se on auki  vain arkisin  klo. 11.00-16.00 -eli kovin usein siellä (ikävä kyllä) ei voi käydä. Silloin harvoin kun siellä pääsemme käymään, niin syömme "pitkän kaavan mukaan", eli siis tälläkin kertaa: salaattipöytä, (salaatit,idut,pavut,linssit ym.)  keitto, (joka tällä kertaa oli aivan ihanaa kalaseljankaa) ja pääruokana kasvis-fetarisottoa, jossa "riisinä" oli elbyä=vehnänjyvää. Siis niin hyvää! (tässähän tulee nälkä kun tätä kirjoitan....)
Lounaan jälkeen kävimme viereisessä Antikvaarisessa kirjakaupassa -josta mitään kivaa ei löytynyt. Pikainen silmäys Sokoksessa ja itse poikkesin vielä eräässä kangaskaupassa. Matkalla kotiin piipahdimme vielä järvenrannalla olevalla Villa Haikarin terassilla ottamassa yhdet "matkajuomat" -kuuma sää pisti janottamaan-
Nyt olen iltapäivän aikana kuljeskellut pihalla ja ottanut vähän kuvia. Tässä niistä muutama ja lisää löytyy sivulta: "piha ja kukkia".

Valkoiset liljat:
744528.jpg


Etupihan kuistilta:
744546.jpg


Punaiset karviaiset kypsyvät:
744532.jpg