Laitanpa kuvaa Pikkaraisista. Olen vihdoin saanut sängyt ja sänkyvaatteet tehtyä. Kerrossänky on muovinen, alunperin vaaleanpunainen (löytyy 15.10 postauksesta tai sivulta: Kirpputorilta ostettua). Maalasin valkoiseksi ja tein petivaatteet. Äidillä tuli hoppu petaamisen kanssa kun kuvaaja tuli niin yllättäen, joten kovin siistiltä ei näytä... ; )  Ensimmäisessä kuvassa lapset Petrus, Paulus ja Pauliina seisovat ylpeinä uusien sänkyjen vieressä.

259458.jpg

Ja toisessa koko perhe: äiti Pernilla, isä Pontus ja lapset Pauliina, Petrus ja Paulus Pikkarainen.

 

Maanantai n. klo. 18.00 lisäys:

Kävimme äidin ja siskoni kanssa kirppiksellä tuossa iltapäivällä ja tässä niistä löydöistä pari kuvaa. Ensimmäisessä uusia nukkeja, kaksi pienempää kuvan oikeassa laidassa osti äitini minulle kun tietää tämän harrastukseni! Ihana äiti, hän on 70 vuotias ja ostaa (kohta) 44v tyttärelleen nukkeja... = ) Meillä on ihan uskomattoman hyvät ja läheiset välit. Nuket ovat siis vielä ihan kirppiksen jäljiltä, pesen ja harjaan hiukset vielä ennen hyllylle laittoa.

259931.jpg

Ja vielä kuva koottavista nukkis-huonekaluista (kun vaan jaksaisi jonakin päivänä maalata ja liimailla). nuo eivät maksaneet kuin 3€ , käyvät varmaan joskus vaikka johonkin roomboxiin. Tuo takana näkyvä "Aarteiden kirja" on ihana; vuodelta 1956 ja siinä on vanhoja lastenloruja ja kuvia. Maksoi vain 1€ ja on tosi siistissä kunnossa kun ottaa huomioon, että ikää on 50v.

259933.jpg